Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 1 vienetas svogūnų
- 500 gramų kiaulienos kumpio
- 20 mililitrų acto
- 100 mililitrų pomidorų sulčių
- 1 arbatinis šaukštelis druskos
- šiek tiek kvapiųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kumpį supjaustykite tokio dydžio kubeliais, kuris Jums labiausiai priimtinas. Supjaustykite svogūną griežinėliais. Mėsą, svogūną, prieskonius sumaišykite, įpilkite acto, pomidorų sultis. Mėsą jau galite kepti po 24 val., suvėrę ant iešmo, virš žarijų.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 1 vienetas svogūnų
- 500 gramų kiaulienos kumpio
- 20 mililitrų acto
- 100 mililitrų pomidorų sulčių
- 1 arbatinis šaukštelis druskos
- šiek tiek kvapiųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kumpį supjaustykite tokio dydžio kubeliais, kuris Jums labiausiai priimtinas. Supjaustykite svogūną griežinėliais. Mėsą, svogūną, prieskonius sumaišykite, įpilkite acto, pomidorų sultis. Mėsą jau galite kepti po 24 val., suvėrę ant iešmo, virš žarijų.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą