• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai apelsinų
  • 0.5 vieneto citrinų
  • 3 valgomieji šaukštai cukraus
  • šiek tiek raudonojo vyno
  • 250 mililitrų toniko
  • 100 mililitrų džino
  • 150 mililitrų likerio (vyšnių)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Citriną, apelsiną ir cukrų sutrinti ir palaikyti 15 min
    Likerį, džiną, toniką supilti į indą ir palaikyti 15 min.

    Viską supilti į 2-jų litrų ąsotį ir likusį tūrį pripildyti raudono sauso stalo vyno.

Autorius: Kęstas

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai apelsinų
  • 0.5 vieneto citrinų
  • 3 valgomieji šaukštai cukraus
  • šiek tiek raudonojo vyno
  • 250 mililitrų toniko
  • 100 mililitrų džino
  • 150 mililitrų likerio (vyšnių)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Citriną, apelsiną ir cukrų sutrinti ir palaikyti 15 min
    Likerį, džiną, toniką supilti į indą ir palaikyti 15 min.

    Viską supilti į 2-jų litrų ąsotį ir likusį tūrį pripildyti raudono sauso stalo vyno.

Autorius: Kęstas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų