REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 stiklinės cukraus
  • 10 vienetų obuolių
  • 2 stiklinės kvietinių miltų
  • 2 stiklinės manų kruopų
  • 200 gramų sviesto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pirmiausia obuolius nulupkite (jei norite), išimkite sėklalizdžius ir supjaustykite skiltelėmis.
    Sumaišykite miltus, manų kruopas ir cukrų.
    Tada visa tai sluoksniuojant dėkite į folija išklotą kepimo skardą: pirmiausia miltų mišinys, tada smulkiai pjaustyti obuoliai, vėl miltų masė, vėl obuoliai ir trečią kartą - vėl miltų masė.
    Ant viršaus tolygiai išdėliokite sviesto gabalėlius ir obuolius
    Tada pašaukite į 180 laipsnių temperatūros orkaitę maždaug 30 min.
    Patikėkite - nors ir skamba neįtikėtinai -pyragas bus nuostabus.
    Pieno, vandens ar kiaušinių šiam patiekalui tikrai nereikia.
    Skanaus!

Autorius: Sandra

INGREDIENTAI:

  • 2 stiklinės cukraus
  • 10 vienetų obuolių
  • 2 stiklinės kvietinių miltų
  • 2 stiklinės manų kruopų
  • 200 gramų sviesto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pirmiausia obuolius nulupkite (jei norite), išimkite sėklalizdžius ir supjaustykite skiltelėmis.
    Sumaišykite miltus, manų kruopas ir cukrų.
    Tada visa tai sluoksniuojant dėkite į folija išklotą kepimo skardą: pirmiausia miltų mišinys, tada smulkiai pjaustyti obuoliai, vėl miltų masė, vėl obuoliai ir trečią kartą - vėl miltų masė.
    Ant viršaus tolygiai išdėliokite sviesto gabalėlius ir obuolius
    Tada pašaukite į 180 laipsnių temperatūros orkaitę maždaug 30 min.
    Patikėkite - nors ir skamba neįtikėtinai -pyragas bus nuostabus.
    Pieno, vandens ar kiaušinių šiam patiekalui tikrai nereikia.
    Skanaus!

Autorius: Sandra

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų