Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 2 stiklinės cukraus
- 10 vienetų obuolių
- 2 stiklinės kvietinių miltų
- 2 stiklinės manų kruopų
- 200 gramų sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Pirmiausia obuolius nulupkite (jei norite), išimkite sėklalizdžius ir supjaustykite skiltelėmis.
Sumaišykite miltus, manų kruopas ir cukrų.
Tada visa tai sluoksniuojant dėkite į folija išklotą kepimo skardą: pirmiausia miltų mišinys, tada smulkiai pjaustyti obuoliai, vėl miltų masė, vėl obuoliai ir trečią kartą - vėl miltų masė.
Ant viršaus tolygiai išdėliokite sviesto gabalėlius ir obuolius
Tada pašaukite į 180 laipsnių temperatūros orkaitę maždaug 30 min.
Patikėkite - nors ir skamba neįtikėtinai -pyragas bus nuostabus.
Pieno, vandens ar kiaušinių šiam patiekalui tikrai nereikia.
Skanaus!
INGREDIENTAI:
- 2 stiklinės cukraus
- 10 vienetų obuolių
- 2 stiklinės kvietinių miltų
- 2 stiklinės manų kruopų
- 200 gramų sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Pirmiausia obuolius nulupkite (jei norite), išimkite sėklalizdžius ir supjaustykite skiltelėmis.
Sumaišykite miltus, manų kruopas ir cukrų.
Tada visa tai sluoksniuojant dėkite į folija išklotą kepimo skardą: pirmiausia miltų mišinys, tada smulkiai pjaustyti obuoliai, vėl miltų masė, vėl obuoliai ir trečią kartą - vėl miltų masė.
Ant viršaus tolygiai išdėliokite sviesto gabalėlius ir obuolius
Tada pašaukite į 180 laipsnių temperatūros orkaitę maždaug 30 min.
Patikėkite - nors ir skamba neįtikėtinai -pyragas bus nuostabus.
Pieno, vandens ar kiaušinių šiam patiekalui tikrai nereikia.
Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą