Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas agurkų
- šiek tiek bazilikų
- 1 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- šiek tiek krapų
- šiek tiek rozmarino
- 1 stiklinė kefyro
- 50 mililitrų vandens
- šiek tiek druskos
- 2 valgomieji šaukštai grietinės
- 1 vienetas cukinijos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Nuskusti cukinijos žievę, supjaustyti griežinėliais ir pakepinti aliejuje.
Agurką nuskusti, supjaustyti ir sumaišyti su išspaustu česnaku.
Keptą cukiniją ir agurkų gabaliukus sudėti į blenderį ir sumalti, kad gautųsi vientisa masė.
Į šią masę sudėti smulkintus žalumynus, prieskonius, kefyrą, grietinę bei vandenį ir dar kartą permaišyti su blenderiu.
Supilti sriubą į indą ir atšaldyti.
Prieš valgant pagardinti sriubą šviežiais žalumynais.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas agurkų
- šiek tiek bazilikų
- 1 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- šiek tiek krapų
- šiek tiek rozmarino
- 1 stiklinė kefyro
- 50 mililitrų vandens
- šiek tiek druskos
- 2 valgomieji šaukštai grietinės
- 1 vienetas cukinijos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Nuskusti cukinijos žievę, supjaustyti griežinėliais ir pakepinti aliejuje.
Agurką nuskusti, supjaustyti ir sumaišyti su išspaustu česnaku.
Keptą cukiniją ir agurkų gabaliukus sudėti į blenderį ir sumalti, kad gautųsi vientisa masė.
Į šią masę sudėti smulkintus žalumynus, prieskonius, kefyrą, grietinę bei vandenį ir dar kartą permaišyti su blenderiu.
Supilti sriubą į indą ir atšaldyti.
Prieš valgant pagardinti sriubą šviežiais žalumynais.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą