• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 500 mililitrų burokėlių (marinuoti)
  • 2 vienetai kiaušinių (virti)
  • 2 valgomieji šaukštai acto (obuolių sidro)
  • 2 vienetai agurkų
  • 1 pundelis krapų
  • 1 litras kefyro
  • 1 litras pieno
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek pipirai
  • 1 pundelis svogūnų laiškų

Paruošimo laikas: Apie 20 min.

INGREDIENTAI:

  • 500 mililitrų burokėlių (marinuoti)
  • 2 vienetai kiaušinių (virti)
  • 2 valgomieji šaukštai acto (obuolių sidro)
  • 2 vienetai agurkų
  • 1 pundelis krapų
  • 1 litras kefyro
  • 1 litras pieno
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek pipirai
  • 1 pundelis svogūnų laiškų

Paruošimo laikas: Apie 20 min.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 4

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į dubenį sudėti marinuotus burokėlius su sultimis, dėti obuolių sidro acto, kubeliai pjaustytus kiaušinius (puselę galima pasilikti papuošimui), smulkintus svogūnų laiškus ir krapus, dėti grietinės, berti druskos bei pipirų. Išmaišyti. Tada supilti šaltą kefyrą ir pieną. Vėl išmaišyti.

    Patiekti su meile :)

Autorius: Lina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų