REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai avokadų
  • 2 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 vienetas salotų (pundelis)
  • 50 gramų svogūnų (žalieji)
  • 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 1 valgomasis šaukštas acto (vyno)
  • 225 gramai dešrelių (aštrios)
  • 2 valgomieji šaukštai majonezo
  • šiek tiek druskos
  • 150 mililitrų grietinės
  • 110 gramų grybų (virti arba marinuoti)
  • 1 arbatinis šaukštelis garstyčių padažo (milteliai)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Paruoškite salotų padažą: sumaišykite grietinę su išspaustu česnaku, majonezą su garstyčių milteliais, actą ir citrinos sultis (actą ir citrinos sultis į padažą įpilti iš lėto), druską ir šviežiai maltus juoduosius pipirus.
    Sardeles supjaustykite rutuliukais ir paskrudinkite. Į salotinę sudėkite salotas, supjaustytus grybus, avokadų kubelius ir pakepintas sardeles.
    Viską atsargiai pamaišykite, užpilkite padažu, vėl truputį pamaišykite. Salotų viršų apibarstykite supjaustytais žaliais svogūnėliais.

Autorius: Marija

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai avokadų
  • 2 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 vienetas salotų (pundelis)
  • 50 gramų svogūnų (žalieji)
  • 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 1 valgomasis šaukštas acto (vyno)
  • 225 gramai dešrelių (aštrios)
  • 2 valgomieji šaukštai majonezo
  • šiek tiek druskos
  • 150 mililitrų grietinės
  • 110 gramų grybų (virti arba marinuoti)
  • 1 arbatinis šaukštelis garstyčių padažo (milteliai)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Paruoškite salotų padažą: sumaišykite grietinę su išspaustu česnaku, majonezą su garstyčių milteliais, actą ir citrinos sultis (actą ir citrinos sultis į padažą įpilti iš lėto), druską ir šviežiai maltus juoduosius pipirus.
    Sardeles supjaustykite rutuliukais ir paskrudinkite. Į salotinę sudėkite salotas, supjaustytus grybus, avokadų kubelius ir pakepintas sardeles.
    Viską atsargiai pamaišykite, užpilkite padažu, vėl truputį pamaišykite. Salotų viršų apibarstykite supjaustytais žaliais svogūnėliais.

Autorius: Marija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų