INGREDIENTAI:
  -   2 vienetai   avokadų 
  -   2   česnakų 
  -   šiek tiek   juodųjų pipirų (malti) 
  -   1 vienetas   salotų (pundelis) 
  -   50 gramų   svogūnų (žalieji) 
  -   2 valgomieji šaukštai   alyvuogių aliejaus 
  -   1 valgomasis šaukštas   acto (vyno) 
  -   225 gramai   dešrelių (aštrios) 
  -   2 valgomieji šaukštai   majonezo 
  -   šiek tiek   druskos 
  -   150 mililitrų   grietinės 
  -   110 gramų   grybų (virti arba marinuoti) 
  -   1 arbatinis šaukštelis   garstyčių padažo (milteliai) 
  
    PARUOŠIMO BŪDAS:
  -  Paruoškite salotų padažą: sumaišykite grietinę su išspaustu česnaku, majonezą su garstyčių milteliais, actą ir citrinos sultis (actą ir citrinos sultis į padažą įpilti iš lėto), druską ir šviežiai maltus juoduosius pipirus.
 Sardeles supjaustykite rutuliukais ir paskrudinkite. Į salotinę sudėkite salotas, supjaustytus grybus, avokadų kubelius ir pakepintas sardeles.
 Viską atsargiai pamaišykite, užpilkite padažu, vėl truputį pamaišykite. Salotų viršų apibarstykite supjaustytais žaliais svogūnėliais.   
    Autorius: Marija 
           INGREDIENTAI:
  -   2 vienetai   avokadų 
  -   2   česnakų 
  -   šiek tiek   juodųjų pipirų (malti) 
  -   1 vienetas   salotų (pundelis) 
  -   50 gramų   svogūnų (žalieji) 
  -   2 valgomieji šaukštai   alyvuogių aliejaus 
  -   1 valgomasis šaukštas   acto (vyno) 
  -   225 gramai   dešrelių (aštrios) 
  -   2 valgomieji šaukštai   majonezo 
  -   šiek tiek   druskos 
  -   150 mililitrų   grietinės 
  -   110 gramų   grybų (virti arba marinuoti) 
  -   1 arbatinis šaukštelis   garstyčių padažo (milteliai) 
  
    PARUOŠIMO BŪDAS:
  -  Paruoškite salotų padažą: sumaišykite grietinę su išspaustu česnaku, majonezą su garstyčių milteliais, actą ir citrinos sultis (actą ir citrinos sultis į padažą įpilti iš lėto), druską ir šviežiai maltus juoduosius pipirus.
 Sardeles supjaustykite rutuliukais ir paskrudinkite. Į salotinę sudėkite salotas, supjaustytus grybus, avokadų kubelius ir pakepintas sardeles.
 Viską atsargiai pamaišykite, užpilkite padažu, vėl truputį pamaišykite. Salotų viršų apibarstykite supjaustytais žaliais svogūnėliais.   
    Autorius: Marija 
                  REKOMENDUOJAME  
                 TOLIAU SKAITYKITE  
                                      × Pranešti klaidą           SIŲSTI