INGREDIENTAI:
  -   1 vienetas   bulvių (virtos) 
-   šiek tiek   juodųjų pipirų (malti) 
-   1 vienetas   morkų (virtos) 
-   šiek tiek   petražolių 
-   2 vienetai   salierų (stiebai) 
-   250 gramų   kiaulės liežuvio (virtas) 
-   1 valgomasis šaukštas   acto (3%) 
-   1 vienetas   marinuotų agurkų 
-   šiek tiek   druskos 
-   3 valgomieji šaukštai   aliejaus 
   PARUOŠIMO BŪDAS:
  -  Supjaustykite juostelėmis liežuvius ir agurkus. Morkas, bulves, salierus supjaustykite kubeliais. Viską sumaišyti, pagardinti druska, pipirais, dėti acto, pilti aliejaus ir gerai išmaišyti.
 
 Skanaus.
   Autorius: Kristina 
           INGREDIENTAI:
  -   1 vienetas   bulvių (virtos) 
-   šiek tiek   juodųjų pipirų (malti) 
-   1 vienetas   morkų (virtos) 
-   šiek tiek   petražolių 
-   2 vienetai   salierų (stiebai) 
-   250 gramų   kiaulės liežuvio (virtas) 
-   1 valgomasis šaukštas   acto (3%) 
-   1 vienetas   marinuotų agurkų 
-   šiek tiek   druskos 
-   3 valgomieji šaukštai   aliejaus 
   PARUOŠIMO BŪDAS:
  -  Supjaustykite juostelėmis liežuvius ir agurkus. Morkas, bulves, salierus supjaustykite kubeliais. Viską sumaišyti, pagardinti druska, pipirais, dėti acto, pilti aliejaus ir gerai išmaišyti.
 
 Skanaus.
   Autorius: Kristina 
                  REKOMENDUOJAME   
                 TOLIAU SKAITYKITE   
                                      × Pranešti klaidą           SIŲSTI