• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas bulvių (virtos)
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 vienetas morkų (virtos)
  • šiek tiek petražolių
  • 2 vienetai salierų (stiebai)
  • 250 gramų kiaulės liežuvio (virtas)
  • 1 valgomasis šaukštas acto (3%)
  • 1 vienetas marinuotų agurkų
  • šiek tiek druskos
  • 3 valgomieji šaukštai aliejaus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Supjaustykite juostelėmis liežuvius ir agurkus. Morkas, bulves, salierus supjaustykite kubeliais. Viską sumaišyti, pagardinti druska, pipirais, dėti acto, pilti aliejaus ir gerai išmaišyti.

    Skanaus.

Autorius: Kristina

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas bulvių (virtos)
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 vienetas morkų (virtos)
  • šiek tiek petražolių
  • 2 vienetai salierų (stiebai)
  • 250 gramų kiaulės liežuvio (virtas)
  • 1 valgomasis šaukštas acto (3%)
  • 1 vienetas marinuotų agurkų
  • šiek tiek druskos
  • 3 valgomieji šaukštai aliejaus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Supjaustykite juostelėmis liežuvius ir agurkus. Morkas, bulves, salierus supjaustykite kubeliais. Viską sumaišyti, pagardinti druska, pipirais, dėti acto, pilti aliejaus ir gerai išmaišyti.

    Skanaus.

Autorius: Kristina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų