Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 sauja datulių
- 1 sauja graikinių riešutų
- 1 vienetas salotų (Iceberg)
- 1 vienetas svogūnų (laiškai, ryšelis)
- 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
- 1 valgomasis šaukštas acto (obuolių)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Salotų gūžės lapus išskirstykite ir švariai nuplaukite po šalto vandens srove.
Svogūnų laiškus susmulkinkite, o graikinius riešutus sugrūskite.
Salotlapius suplėšykite ir dėkite į salotinę.
Apibarstykite gerai išplautomis sveikomis datulėmis (jeigu norite, galite perpjauti kiekvieną pusiau), grūstais riešutais bei svogūnų laiškais.
Apšlakstykite salotas actu bei alyvuogių aliejumi.
Kam reikia, gali pagardinti trupučiu druskytės.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 1 sauja datulių
- 1 sauja graikinių riešutų
- 1 vienetas salotų (Iceberg)
- 1 vienetas svogūnų (laiškai, ryšelis)
- 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
- 1 valgomasis šaukštas acto (obuolių)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Salotų gūžės lapus išskirstykite ir švariai nuplaukite po šalto vandens srove.
Svogūnų laiškus susmulkinkite, o graikinius riešutus sugrūskite.
Salotlapius suplėšykite ir dėkite į salotinę.
Apibarstykite gerai išplautomis sveikomis datulėmis (jeigu norite, galite perpjauti kiekvieną pusiau), grūstais riešutais bei svogūnų laiškais.
Apšlakstykite salotas actu bei alyvuogių aliejumi.
Kam reikia, gali pagardinti trupučiu druskytės.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą