Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 50 gramų cukraus
- 250 gramų kvietinių miltų
- 7 arbatiniai šaukšteliai grietinėlės
- šiek tiek druskos
- 100 gramų sviesto
- 3 valgomieji šaukštai kondensuoto pieno
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sviestą padedame bent 2 val. į šaldymo kamerą.
Išsijojame miltus į dubenį, viduryje padarome įdubą ir į ją sutarkuojame sviestą.
Viską peiliu sukapojame, kol gaunasi šlapių trupinių masė.
Į trupinius sudedame cukrų, grietinę bei druską.
Tešlai gerai išminkome ir padedame 1 val. į šaldytuvą.
Tuomet tešlą iškočiojame į 5 mm storio blyną ir išspaudžiame apskritus blynelius.
Krekerius sudedame į aliejumi pateptą skardą, aptepame kondensuotu pienu ir kepame apie 20 min. 150 laipsnių temperatūroje.
Iškeptus paliekame atvėsti ir skanaujame.
Skanaus!
INGREDIENTAI:
- 50 gramų cukraus
- 250 gramų kvietinių miltų
- 7 arbatiniai šaukšteliai grietinėlės
- šiek tiek druskos
- 100 gramų sviesto
- 3 valgomieji šaukštai kondensuoto pieno
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sviestą padedame bent 2 val. į šaldymo kamerą.
Išsijojame miltus į dubenį, viduryje padarome įdubą ir į ją sutarkuojame sviestą.
Viską peiliu sukapojame, kol gaunasi šlapių trupinių masė.
Į trupinius sudedame cukrų, grietinę bei druską.
Tešlai gerai išminkome ir padedame 1 val. į šaldytuvą.
Tuomet tešlą iškočiojame į 5 mm storio blyną ir išspaudžiame apskritus blynelius.
Krekerius sudedame į aliejumi pateptą skardą, aptepame kondensuotu pienu ir kepame apie 20 min. 150 laipsnių temperatūroje.
Iškeptus paliekame atvėsti ir skanaujame.
Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą