Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 180 gramų sausainių (Gaidelis)
- 180 gramų kondensuoto pieno
- šiek tiek vaflių (keli lakštai)
- 385 gramai karamelizuoto kondensuoto pieno
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sausainius ir vaflius sulaužyti nedideliais gabaliukais giliami inde. Rududu ir kondensuotą pieną pilti į puodą ir maišant pašildyti, kol neliks gumulėlių. Šiek tiek atvėsintą masę užpilti ant sausainių ir vaflių. Gerai išmaišyti ir dėti į maišelį, spaudžiant formuoti pailgą rutulį. Atšaldyti šaldiklyje kelias valandas. Skanaus :)
INGREDIENTAI:
- 180 gramų sausainių (Gaidelis)
- 180 gramų kondensuoto pieno
- šiek tiek vaflių (keli lakštai)
- 385 gramai karamelizuoto kondensuoto pieno
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sausainius ir vaflius sulaužyti nedideliais gabaliukais giliami inde. Rududu ir kondensuotą pieną pilti į puodą ir maišant pašildyti, kol neliks gumulėlių. Šiek tiek atvėsintą masę užpilti ant sausainių ir vaflių. Gerai išmaišyti ir dėti į maišelį, spaudžiant formuoti pailgą rutulį. Atšaldyti šaldiklyje kelias valandas. Skanaus :)
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą