REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2/5 vieneto apelsinų (žievelė)
  • 3 vienetai bananų
  • 0.5 stiklinės cukraus
  • 1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų
  • 2.5 stiklinės pieno
  • 0.5 stiklinės vandens
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Bananus sutrinti, užpilti pienu, įberti žiupsnelį druskos ir užvirti.
    Vandenį sumaišyti su cukrumi ir pavirti, kol cukrus ištirps.
    Apelsino žievelę supjaustyti šiaudeliais, sudėti į cukraus sirupą ir pavirti 5 min.
    Tada sirupą sumaišyti su bananine mase ir užvirinti.
    Miltus ištirpinti nedideliame vandens kiekyje ir supilti į sriubą, užvirinti.
    Sriubą atvėsinti ir valgyti šaltą.

Autorius: Danguolė

INGREDIENTAI:

  • 2/5 vieneto apelsinų (žievelė)
  • 3 vienetai bananų
  • 0.5 stiklinės cukraus
  • 1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų
  • 2.5 stiklinės pieno
  • 0.5 stiklinės vandens
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Bananus sutrinti, užpilti pienu, įberti žiupsnelį druskos ir užvirti.
    Vandenį sumaišyti su cukrumi ir pavirti, kol cukrus ištirps.
    Apelsino žievelę supjaustyti šiaudeliais, sudėti į cukraus sirupą ir pavirti 5 min.
    Tada sirupą sumaišyti su bananine mase ir užvirinti.
    Miltus ištirpinti nedideliame vandens kiekyje ir supilti į sriubą, užvirinti.
    Sriubą atvėsinti ir valgyti šaltą.

Autorius: Danguolė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų