Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 2 vienetai morkų
- 240 gramų ryžių
- 6 vienetai kiaušinių
- šiek tiek džiūvesėlių (malti)
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus (kepimui)
- 1 valgomasis šaukštas sviesto
- šiek tiek grietinės
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Ryžius išvirti pasūdytame vandenyje. Kol ryžiai verda, paruoškite morkas. Morkas sutarkuokite ir pakepinkite svieste. Išvirtus ryžius ataušinti, tada mušti kiaušinius, sudėti kepintas morkas ir viską gerai išmaišyti. Iš gautos masės drėgnomis rankomis lipdykite norimo dydžio maltinius, juos apvoliokite džiūvėsėliuose ir kepkite įkaitintuose riebaluose. Maltinius tiekite su grietine.
INGREDIENTAI:
- 2 vienetai morkų
- 240 gramų ryžių
- 6 vienetai kiaušinių
- šiek tiek džiūvesėlių (malti)
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus (kepimui)
- 1 valgomasis šaukštas sviesto
- šiek tiek grietinės
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Ryžius išvirti pasūdytame vandenyje. Kol ryžiai verda, paruoškite morkas. Morkas sutarkuokite ir pakepinkite svieste. Išvirtus ryžius ataušinti, tada mušti kiaušinius, sudėti kepintas morkas ir viską gerai išmaišyti. Iš gautos masės drėgnomis rankomis lipdykite norimo dydžio maltinius, juos apvoliokite džiūvėsėliuose ir kepkite įkaitintuose riebaluose. Maltinius tiekite su grietine.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą