INGREDIENTAI:
  -   šiek tiek   imbierų 
  -   šiek tiek   kalendrų 
  -   200 gramų   kukurūzų (konservuoti) 
  -   1 vienetas   porų 
  -   400 gramų   ryžių (ilgagrūdžiai) 
  -   1 litras   vandens 
  -   1 vienetas   sultinio (KNORR BULJONETĖ vištienos sultinys) 
  -   šiek tiek   citrinžolių 
  -   30 mililitrų   sazemų aliejaus 
  -   30 mililitrų   padažo (teryiaki) 
  
   Paruošimo laikas: Apie 5 min.
          
PARUOŠIMO BŪDAS:
  -  1. Įpilkite į puodą 1 litrą vandens. Supjaustykite citrinžolę ir imbierą. Sudėkite Knorr sultinio kubelį, imbierą, citrinžolę ir kalendros stiebus (lapus atidėkite). Išvirkite sultinį ir nukoškite jį.
 
 2. Įpilkite į keptuvę sezamų aliejų ir sudėkite griežinėliais supjaustytus porus.
 
 3. Po to sudėkite prieš tai išskalautus ryžius ir kepkite 3-4 minutes.
 
 4. Ryžius užpilkite sultiniu – sultinys turėtų juos uždengti 1 cm. Virkite uždengus, ant mažos ugnies, apie 15minučių. Atidėkite į šalį dar penkioms minutėms.
 
 5. Pašildykite keptuvėje kukurūzus.
 
 6. Ryžius sudėkite į dubenį. Sudėkite kukurūzus ir užpilkite "teriyaki" padažo. Viską gerai išmaišykite, kad ryžiai nesuliptų.
 
 7. Patiekite su susmulkintais kalendrų lapais.   
    Autorius: Knorr 
     REKLAMA