REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Labai sotus ir labai skanus.

INGREDIENTAI:

  • 400 gramų vištos filė
  • 1 vienetas baklažanų
  • 1 vienetas saldžiosios paprikos
  • 100 mililitrų daržovių sultinio
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 30 gramų krakmolo
  • 4 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 2 valgomieji šaukštai sojos padažo
  • 3 skiltelės česnakų
  • 2 arbatiniai šaukšteliai saldus aitrųjų paprikų padažas
  • 1.5 arbatinio šaukštelio džiovintas čiobrelis
  • 1 arbatinis šaukštelis rudojo cukraus
  • 1 žiupsnelis malti juodieji pipirai
  • 1 žiupsnelis druskos

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 2

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaušinį išplakti su šaukštu aliejaus, čiobreliais, aitriųjų paprikų padažu, žiupsneliu druskos ir pipirų. Vištieną supjaustyti juostelėmis, apvolioti plakinyje ir palikti pasimarinuoti.
  2. Baklažanus ir paprikas supjaustyti šiaudeliais.
  3. Keptuvėje įkaitinti šaukštą aliejaus ir kepti paprikas kelias minutes jas pamaišant. Tada jas sudėti ant popierinio rankšluosčio.
  4. Baklažanus apvolioti krakmole ir berti į keptuvę. Įlieti dar šaukštą aliejaus ir pamaišant kepti kol baklažanai gražiai paruduos. Iškepus juos padėti ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų riebalų perteklius.
  5. Likusį aliejų lieti į keptuvę ir kepti vištieną pamaišant apie 4-5 minutes. Pridėti susmulkintus česnakus, sojų padažą, sultinį ir cukrų. Kai užvirs, grąžinti į keptuvę paprikas ir baklažanus. Troškinti ant vidutinės ugnies, kol išgaruos skystis. Patiekti su ryžiais.

Autorius: Dorianas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų