Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 20 gramų česnakų
- 20 gramų krapų
- 10 vienetų krienų (šaknis)
- 5 vienetai laurų lapų
- 200 gramų druskos
- 20 vienetų kvapiųjų pipirų
- 5 kilogramai grybų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Grybus gerai išplauti ir išvalyti, nupjauti kotelius. Užpilti vandeniu ir mirkyti 3 paras, keičiant vandenį 2 kartus per dieną.
Išmirkytus grybus sudėti į puodą sluoksniuojant su prieskoniais. Uždengti grybus medvilniniu rankšluosčiu, ant viršaus padėti lėkštę ir uždėti kokį svarmenį.
Su laiku grybų masė turi sumažėti 3 kartus.
Laikyti grybus vėsioje patalpoje 25 dienas.
INGREDIENTAI:
- 20 gramų česnakų
- 20 gramų krapų
- 10 vienetų krienų (šaknis)
- 5 vienetai laurų lapų
- 200 gramų druskos
- 20 vienetų kvapiųjų pipirų
- 5 kilogramai grybų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Grybus gerai išplauti ir išvalyti, nupjauti kotelius. Užpilti vandeniu ir mirkyti 3 paras, keičiant vandenį 2 kartus per dieną.
Išmirkytus grybus sudėti į puodą sluoksniuojant su prieskoniais. Uždengti grybus medvilniniu rankšluosčiu, ant viršaus padėti lėkštę ir uždėti kokį svarmenį.
Su laiku grybų masė turi sumažėti 3 kartus.
Laikyti grybus vėsioje patalpoje 25 dienas.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą