REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1/3 vieneto citrinų (padažui)
  • 1/3 arbatinio šaukštelio cukraus (padažui)
  • šiek tiek graikinių riešutų (padažui)
  • 1 arbatinis šaukštelis krapų (smulkinti, padažui)
  • 1 vienetas paprikų
  • 12 vienetų pomidorų pastos (vyšniniai)
  • 50 gramų salotų (aisbergo)
  • 50 gramų salotų (frize)
  • 50 gramų jaučio kumpio (vytintas)
  • 35 mililitrai saulėgrąžų aliejaus (padažui)
  • 2 valgomieji šaukštai vandens (padažui)
  • 6 valgomieji šaukštai varškės (grūdėta)
  • 1/3 arbatinio šaukštelio druskos (padažui)
  • 1 arbatinis šaukštelis sviesto (padažui)
  • 50 gramų gražgarsčių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. 2 didelės porcijos.
    Pasidaryti užpilą salotoms: sudėti į mikserį visus padažo ingredientus ir sutrinti.
    Į lėkštę sudėti suplėšytas salotas ir rukolą.
    Ant žalumynų dėti paprikos kubelius ir per pusę perpjautus pomidoriukus.
    Tada gausiai viską aplaistyti padažu.
    Apliejus padažu, sudėti vytintos mėsos gabaliukus ir pabarstyti grūdėtos varškytės.
    Valgyti su pakepintu svieste batonu, skanintu trintais česnakais.

Autorius: Eglužė

INGREDIENTAI:

  • 1/3 vieneto citrinų (padažui)
  • 1/3 arbatinio šaukštelio cukraus (padažui)
  • šiek tiek graikinių riešutų (padažui)
  • 1 arbatinis šaukštelis krapų (smulkinti, padažui)
  • 1 vienetas paprikų
  • 12 vienetų pomidorų pastos (vyšniniai)
  • 50 gramų salotų (aisbergo)
  • 50 gramų salotų (frize)
  • 50 gramų jaučio kumpio (vytintas)
  • 35 mililitrai saulėgrąžų aliejaus (padažui)
  • 2 valgomieji šaukštai vandens (padažui)
  • 6 valgomieji šaukštai varškės (grūdėta)
  • 1/3 arbatinio šaukštelio druskos (padažui)
  • 1 arbatinis šaukštelis sviesto (padažui)
  • 50 gramų gražgarsčių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. 2 didelės porcijos.
    Pasidaryti užpilą salotoms: sudėti į mikserį visus padažo ingredientus ir sutrinti.
    Į lėkštę sudėti suplėšytas salotas ir rukolą.
    Ant žalumynų dėti paprikos kubelius ir per pusę perpjautus pomidoriukus.
    Tada gausiai viską aplaistyti padažu.
    Apliejus padažu, sudėti vytintos mėsos gabaliukus ir pabarstyti grūdėtos varškytės.
    Valgyti su pakepintu svieste batonu, skanintu trintais česnakais.

Autorius: Eglužė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų