Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 2 valgomieji šaukštai cukraus
- šiek tiek gvazdikėlių
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 100 mililitrų acto
- 2 valgomieji šaukštai druskos
- 2 kilogramai burokėlių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Išplautus burokelius išverdame, nuvalome ir sutarkuojame. Į burokėlius įdedame druskos, cukraus, acto, pipirų, gvazdikėlių. Laikome šaldytuve iki 1 mėn. Tinka į sriubas, salotoms, prie mėsos, žuvies patiekalų.
INGREDIENTAI:
- 2 valgomieji šaukštai cukraus
- šiek tiek gvazdikėlių
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 100 mililitrų acto
- 2 valgomieji šaukštai druskos
- 2 kilogramai burokėlių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Išplautus burokelius išverdame, nuvalome ir sutarkuojame. Į burokėlius įdedame druskos, cukraus, acto, pipirų, gvazdikėlių. Laikome šaldytuve iki 1 mėn. Tinka į sriubas, salotoms, prie mėsos, žuvies patiekalų.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą