Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 4 vienetai agurkų (rauginti)
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 0.5 litro kopūstų (rauginti)
- 3 vienetai laurų lapų (lapeliai)
- 2 litrai vandens
- šiek tiek druskos (jei trūksta)
- 2 vienetai sultinio (kubeliai)
- 6 vienetai gudukų (džiovinti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Į verdantį sultinį sudedame raugintus kopūstus, džiovintus kalpokus bei supjaustytus raugintus agurkėlius. Užvirus sultiniui, sumažiname ugnį ir pridengtame puode troškinameviską apie valandą, kol suminkštėja kopūstai bei grybai. Į pabaigą sumetame lauro lapeliuis, pagardinam prieskoniais pagal skonį. Valgome su grietine.
Skanaus ;)
INGREDIENTAI:
- 4 vienetai agurkų (rauginti)
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 0.5 litro kopūstų (rauginti)
- 3 vienetai laurų lapų (lapeliai)
- 2 litrai vandens
- šiek tiek druskos (jei trūksta)
- 2 vienetai sultinio (kubeliai)
- 6 vienetai gudukų (džiovinti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Į verdantį sultinį sudedame raugintus kopūstus, džiovintus kalpokus bei supjaustytus raugintus agurkėlius. Užvirus sultiniui, sumažiname ugnį ir pridengtame puode troškinameviską apie valandą, kol suminkštėja kopūstai bei grybai. Į pabaigą sumetame lauro lapeliuis, pagardinam prieskoniais pagal skonį. Valgome su grietine.
Skanaus ;)
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą