REKLAMA
REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 4 vienetai agurkų (rauginti)
- 6 vienetai bulvių
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 1 vienetas laurų lapų (lapelis)
- šiek tiek petražolių
- 2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
- 2 vienetai dešrelių (vytintos Biovela)
- šiek tiek druskos
- 1 stiklinė grietinės
- 3 vienetai sultinio (daržovių, ar vištienos, kubeliai)
- 0.5 vieneto daržovių (šaldytos, pakelis)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Nuluptas bulves susmulkinkite kubiukais, užpilkite 4 stiklinėmis vandens ir, įmetę lauro lapelį, užvirkite.
Kai bulvės bus beveik išvirusios, sudėkite daržoves ir sultinio kubelius.
Po 5 min. sudėkite burokine tarka sutarkuotus agurkus, smulkintas dešreles ir pavirkite dar apie 10 min.
Miltus (jei norite tirštesnės sriubos) sumaišykite su grietine ir praskieskite keliais sriubos šaukštais.
Supilkite grietinę į sriubą ir užvirkite.
Paskaninkite pipirais bei druska ir pabarstykite smulkintomis petražolėmis.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 4 vienetai agurkų (rauginti)
- 6 vienetai bulvių
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 1 vienetas laurų lapų (lapelis)
- šiek tiek petražolių
- 2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
- 2 vienetai dešrelių (vytintos Biovela)
- šiek tiek druskos
- 1 stiklinė grietinės
- 3 vienetai sultinio (daržovių, ar vištienos, kubeliai)
- 0.5 vieneto daržovių (šaldytos, pakelis)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Nuluptas bulves susmulkinkite kubiukais, užpilkite 4 stiklinėmis vandens ir, įmetę lauro lapelį, užvirkite.
Kai bulvės bus beveik išvirusios, sudėkite daržoves ir sultinio kubelius.
Po 5 min. sudėkite burokine tarka sutarkuotus agurkus, smulkintas dešreles ir pavirkite dar apie 10 min.
Miltus (jei norite tirštesnės sriubos) sumaišykite su grietine ir praskieskite keliais sriubos šaukštais.
Supilkite grietinę į sriubą ir užvirkite.
Paskaninkite pipirais bei druska ir pabarstykite smulkintomis petražolėmis.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą