REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 240 gramų kvietinių miltų
  • 110 gramų sviesto (minkštas)
  • 100 gramų cukraus
  • 2 vienetai kiaušinių (tryniai)
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
  • Įdarui:
  • 2 vienetai kiaušinių (baltymai)
  • 120 gramų cukraus
  • 2 arbatiniai šaukšteliai krakmolo (kukurūzų, bet aš naudojau bulvių)
  • 540 mililitrų serbentų (raudonieji)

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 240 gramų kvietinių miltų
  • 110 gramų sviesto (minkštas)
  • 100 gramų cukraus
  • 2 vienetai kiaušinių (tryniai)
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
  • Įdarui:
  • 2 vienetai kiaušinių (baltymai)
  • 120 gramų cukraus
  • 2 arbatiniai šaukšteliai krakmolo (kukurūzų, bet aš naudojau bulvių)
  • 540 mililitrų serbentų (raudonieji)

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 6

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pagrindui skirtus produktus sumaišyti,suminkyti tešlą į rutulį ir padėti 30 min į šaldytuvą.
  2. Tešlą išimtą iš šaldytuvo iškočioti. Ja iškloti kepimo skardą (aš naudojau 26 cm skersmens) ir kepti 170°C temp. apie 25 min.
  3. Įdarui. Baltymus išplakti iki standžių putų,palaipsniui supilti cukrų ir krakmolą,dar paplakti ir sumaišyti su serbentais. Baltymų - serbentų masę tolygiai paskirstyti ant pyrago. Kepti dar 10-15 min, kol viršus gražiai paruduos.


    Tobulas skonis.

Autorius: Jolanta.M

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų