REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 250 gramų cukraus
  • 3 vienetai obuolių
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 300 gramų kvietinių miltų
  • 5 valgomieji šaukštai pieno
  • šiek tiek druskos
  • 180 gramų sviesto
  • 1 vienetas kondensuoto pieno (indelis)
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Ištirpintą sviestą išplakti su cukrumi iki purumo. Įmušti po vieną kiaušinį ir maišyti. Į šią masę sudėti miltus, sumaišytus su druska, vaniliniu cukrumi ir kepimo milteliais. Viską plakti mikseriu. Tada supilti pieną ir išmaišyti iki vientisos masės.
    Susipjaustyti obuolius kubeliais ir sumaišyti su virtu kondensuotu pienu.
    Kepimo formą iškloti kepimo popieriumi ir supilti tešlą. Ant viršaus tolygiai paskirstyti obuolius sumaišytus su kondensuotu pienu.
    Kepti 180 laipsnių temperatūroje 40 - 50 min.

Autorius: Ramune

INGREDIENTAI:

  • 250 gramų cukraus
  • 3 vienetai obuolių
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 300 gramų kvietinių miltų
  • 5 valgomieji šaukštai pieno
  • šiek tiek druskos
  • 180 gramų sviesto
  • 1 vienetas kondensuoto pieno (indelis)
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Ištirpintą sviestą išplakti su cukrumi iki purumo. Įmušti po vieną kiaušinį ir maišyti. Į šią masę sudėti miltus, sumaišytus su druska, vaniliniu cukrumi ir kepimo milteliais. Viską plakti mikseriu. Tada supilti pieną ir išmaišyti iki vientisos masės.
    Susipjaustyti obuolius kubeliais ir sumaišyti su virtu kondensuotu pienu.
    Kepimo formą iškloti kepimo popieriumi ir supilti tešlą. Ant viršaus tolygiai paskirstyti obuolius sumaišytus su kondensuotu pienu.
    Kepti 180 laipsnių temperatūroje 40 - 50 min.

Autorius: Ramune

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų