REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 stiklinė cukraus (biskvitui)
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilės (biskvitui)
  • 4 vienetai kiaušinių (biskvitui)
  • 230 gramų kvietinių miltų (biskvitui)
  • 450 gramų grietinėlės (35 proc. riebumo, kremui)
  • 2 vienetai grietinėlės (standiklis, pakeliuose, kremui)
  • 65 gramai aliejaus (biskvitui)
  • 250 gramų sviesto (82 proc. riebumo, kremui)
  • 30 gramų kokosų (drožlės, kremui)
  • 1 vienetas kondensuoto pieno (indeliuose, kremui)
  • 20 gramų kepimo miltelių (biskvitui)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaušinius išplakti su cukrumi ir valine. Plakti, kol masė patrigubės, tada silpnai pilame aliejų, paplakti apie minutę. Sudedame miltus, sumaišytus su kepimo milteliais, ir lengvai išmaišome, kol masė taps vientisa. Kepti 190 laipsnių temperatūroje apie 35 min.

    Iškepusį biskvitą perpjauname per puse.

    Grietinėlę šiek tiek paplakti, supilame grietinėlės standiklį ir plakame iki standumo.. Dedame i šaldytuvą.
    Sviestą su kondensuotu pienu išsukame ir 30 min. dedami į šaldytuvą sumaišius su kokoso drožlėmis
    Per puse perpjautą biskvitą pertepame kremu, šonus apstatome biskvitiniais sausainiais ir gražiai perrišame. Viršų pabarstome kokoso drožlėmis.

Autorius: Tatjana

INGREDIENTAI:

  • 1 stiklinė cukraus (biskvitui)
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilės (biskvitui)
  • 4 vienetai kiaušinių (biskvitui)
  • 230 gramų kvietinių miltų (biskvitui)
  • 450 gramų grietinėlės (35 proc. riebumo, kremui)
  • 2 vienetai grietinėlės (standiklis, pakeliuose, kremui)
  • 65 gramai aliejaus (biskvitui)
  • 250 gramų sviesto (82 proc. riebumo, kremui)
  • 30 gramų kokosų (drožlės, kremui)
  • 1 vienetas kondensuoto pieno (indeliuose, kremui)
  • 20 gramų kepimo miltelių (biskvitui)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaušinius išplakti su cukrumi ir valine. Plakti, kol masė patrigubės, tada silpnai pilame aliejų, paplakti apie minutę. Sudedame miltus, sumaišytus su kepimo milteliais, ir lengvai išmaišome, kol masė taps vientisa. Kepti 190 laipsnių temperatūroje apie 35 min.

    Iškepusį biskvitą perpjauname per puse.

    Grietinėlę šiek tiek paplakti, supilame grietinėlės standiklį ir plakame iki standumo.. Dedame i šaldytuvą.
    Sviestą su kondensuotu pienu išsukame ir 30 min. dedami į šaldytuvą sumaišius su kokoso drožlėmis
    Per puse perpjautą biskvitą pertepame kremu, šonus apstatome biskvitiniais sausainiais ir gražiai perrišame. Viršų pabarstome kokoso drožlėmis.

Autorius: Tatjana

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų