Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 2.5 valgomojo šaukšto cukraus
- 1 vienetas persikų
- 500 gramų grietinėlės
- 15 vienetų braškių
- 3 valgomieji šaukštai želatinos
- 2 vienetai kivių
- 200 gramų biskvitų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Supjausčiau biskvitą.
Vaisius nuploviau, nulupau, supjausčiau kubeliais ir sumaišiau su biskvitu.
Želatiną ištirpinau mažame puodelyje vandens (apie 100 ml), atvėsinau ir įmaišiau į grietinėlę. Subėriau cukrų ir gerai išplakiau.
Indą, kuriame šaldžiau pyragą, išklojau maistine plėvele, sudėjau į jį vaisius su biskvitu ir užpyliau grietinėle.
Šaldytuve laikiau apie 3h.
Pyragui sustingus, indą apverčiau ir išėmiau pyragą ant lėkštės.
Papuošiau vaisiais bei uogomis.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 2.5 valgomojo šaukšto cukraus
- 1 vienetas persikų
- 500 gramų grietinėlės
- 15 vienetų braškių
- 3 valgomieji šaukštai želatinos
- 2 vienetai kivių
- 200 gramų biskvitų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Supjausčiau biskvitą.
Vaisius nuploviau, nulupau, supjausčiau kubeliais ir sumaišiau su biskvitu.
Želatiną ištirpinau mažame puodelyje vandens (apie 100 ml), atvėsinau ir įmaišiau į grietinėlę. Subėriau cukrų ir gerai išplakiau.
Indą, kuriame šaldžiau pyragą, išklojau maistine plėvele, sudėjau į jį vaisius su biskvitu ir užpyliau grietinėle.
Šaldytuve laikiau apie 3h.
Pyragui sustingus, indą apverčiau ir išėmiau pyragą ant lėkštės.
Papuošiau vaisiais bei uogomis.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą