REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2.5 valgomojo šaukšto cukraus
  • 1 vienetas persikų
  • 500 gramų grietinėlės
  • 15 vienetų braškių
  • 3 valgomieji šaukštai želatinos
  • 2 vienetai kivių
  • 200 gramų biskvitų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Supjausčiau biskvitą.
    Vaisius nuploviau, nulupau, supjausčiau kubeliais ir sumaišiau su biskvitu.
    Želatiną ištirpinau mažame puodelyje vandens (apie 100 ml), atvėsinau ir įmaišiau į grietinėlę. Subėriau cukrų ir gerai išplakiau.
    Indą, kuriame šaldžiau pyragą, išklojau maistine plėvele, sudėjau į jį vaisius su biskvitu ir užpyliau grietinėle.
    Šaldytuve laikiau apie 3h.
    Pyragui sustingus, indą apverčiau ir išėmiau pyragą ant lėkštės.
    Papuošiau vaisiais bei uogomis.
    Skanaus.

Autorius: Margarita

INGREDIENTAI:

  • 2.5 valgomojo šaukšto cukraus
  • 1 vienetas persikų
  • 500 gramų grietinėlės
  • 15 vienetų braškių
  • 3 valgomieji šaukštai želatinos
  • 2 vienetai kivių
  • 200 gramų biskvitų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Supjausčiau biskvitą.
    Vaisius nuploviau, nulupau, supjausčiau kubeliais ir sumaišiau su biskvitu.
    Želatiną ištirpinau mažame puodelyje vandens (apie 100 ml), atvėsinau ir įmaišiau į grietinėlę. Subėriau cukrų ir gerai išplakiau.
    Indą, kuriame šaldžiau pyragą, išklojau maistine plėvele, sudėjau į jį vaisius su biskvitu ir užpyliau grietinėle.
    Šaldytuve laikiau apie 3h.
    Pyragui sustingus, indą apverčiau ir išėmiau pyragą ant lėkštės.
    Papuošiau vaisiais bei uogomis.
    Skanaus.

Autorius: Margarita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų