• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 stiklinė cukraus
  • 2.5 stiklinės kvietinių miltų
  • 1 stiklinė aliejaus (saulėgrąžų)
  • 18 gramų kepimo miltelių
  • 1 stiklinė uogienės (slyvų, vyšnių ar braškių)
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
  • 1 valgomasis šaukštas citrinos žievelės (sutarkuota)

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 1 stiklinė cukraus
  • 2.5 stiklinės kvietinių miltų
  • 1 stiklinė aliejaus (saulėgrąžų)
  • 18 gramų kepimo miltelių
  • 1 stiklinė uogienės (slyvų, vyšnių ar braškių)
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
  • 1 valgomasis šaukštas citrinos žievelės (sutarkuota)

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Įkaitinkite orkaitę iki 170-180 laipsnių pagal Celsijų.
    Išmaišykite aliejų su cukrumi ir uogiene.
    Į šią masę įmaišykite citrinos žievelę ir vanilinį cukrų.
    Miltus sumaišykite su kepimo milteliais ir įmaišykite į tešlą.
    Tešlą gerai išsukite, kad neliktų sušokusių tešlos gabaliukų.
    Išklokite kepimo popieriumi kepimo formą ir sudėkite tešlą.
    Išlyginkite pyrago paviršių ir kepkite apie 1 valandą.
    Kai pyragas iškeps, palaukite 10-15 minučių ir tuomet išimkite iš formos.
    Pyragą apibarstykite cukraus pudra (nėra būtina).

Autorius: Julija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų