REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 lapai tešlos (šaldyta, mielinė)
  • 1 pakelis varškės ((liesa))
  • 2 vienetai obuolių
  • 1 pakelis vanilinio cukraus
  • 1 valgomasis šaukštas cukraus (nubrauktas šaukštas)
  • 2 abrikosų (džiovinti)
  • 2 slyvų (džiovintos)
  • 1 žiupsnelis spanguolių (džiovintos)
  • 1 gabalas ananasų (konservuoti (žiedai)
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 1 žiupsnelis cukraus pudros

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 2 lapai tešlos (šaldyta, mielinė)
  • 1 pakelis varškės ((liesa))
  • 2 vienetai obuolių
  • 1 pakelis vanilinio cukraus
  • 1 valgomasis šaukštas cukraus (nubrauktas šaukštas)
  • 2 abrikosų (džiovinti)
  • 2 slyvų (džiovintos)
  • 1 žiupsnelis spanguolių (džiovintos)
  • 1 gabalas ananasų (konservuoti (žiedai)
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 1 žiupsnelis cukraus pudros

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 7

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vaisius išmirkyti, abrikosus, ananaso griežinėlį ir slyvas supjaustyti. Viską suversti ant varškės ir įmušti 2 kiaušinius bei įberti vanilinio cukraus ir paprasto cukraus, tada gerai išmaišyti. Obuolius supjaustyti nedideliais kubeliais ir irgi sudėti į indą su varške. Palengva išmaišyti.
  2. Tešlą atšildyti. Šiek tiek iškočioti. Gautą stačiakampį vizualiai padalinti į tris dalis.
  3. Esančias iš šonu įpjauti taip, kad apvertus būtų panašu į eglute. Ant viduriuko sudėti pyrago įdarą, o iš šonų esančiomis juostelėmis jį susukti dedant juosteles iš abiejų pusių vieną ant kitos. Išplaktu kiaušiniu pyragą aptepti.
    Iki 180°C temp. įkaitintoje orjaitėje kepti pusvalanduką.
    Patiekti apibertą cukraus pudra.
    Skanaus.

Autorius: silvija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų