INGREDIENTAI:
- šiek tiek cukraus pudros
- 1 stiklinė cukraus
- šiek tiek cukraus (trupiniams)
- 1 arbatinis šaukštelis vanilės
- 2 vienetai kiaušinių
- 2.5 stiklinės kvietinių miltų
- 120 gramų kvietinių miltų (trupiniams)
- 4 valgomieji šaukštai pieno
- 10 valgomųjų šaukštų aliejaus
- 100 gramų sviesto (trupiniams)
- 11 gramų kepimo miltelių
- 4 valgomieji šaukštai uogienės (slyvų)
- šiek tiek vaisių (konservuoti)
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Išplakite kiaušinius su pienu, cukrumi ir vanile. Įmaišykite aliejų.
Miltus sumaišykite su kepimo milteliais ir taip pat įmaišykite į tešlą.
Tešlą supilkite į kepimo formą, viršų aptepkite uogiene ir pridėkite mėgiamų vaisių ar uogų gabaliukų.
Miltus sumaišykite su cukrumi ir sudėkite šalto sviesto gabaliukus. Trinkite tarp pirštų - gausite trupinius. Šiais trupiniais apibarstykite pyrago viršų.
Kepkite 180 laipsnių pagal Celsijų orkaitėje apie 1 valandą.
Autorius: Arina
REKLAMA