Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 250 gramų cukraus
- 100 gramų margarino
- 1 vienetas kiaušinių
- 350 gramų kvietinių miltų
- 200 gramų varškės
- 0.5 kilogramo braškių
- 100 gramų sviesto
- 200 gramų grietinės
- 20 gramų želatinos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Iš tešlai skirtų produktų paruošiame tešlą, laikome 1 val. šaltai. Tešlą iškočiojame ir išklojame ja formos dugną. Kepame apie 20 min. 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.
Kremui sumaišome varškę, grietinę, cukrų ir citrinos sultis, supilame išbrinkintą, ištirpintą bei atvėsintą želatiną. Braškes supjaustome smulkiais gabalėliais ir atsargiai įmaišome į kremą. Paruoštą kremą sudedame ant iškepto pagrindo formoje bei laikome šaltai, kol gerai sustings. Puošiame šviežių braškių puselėmis bei cukraus pudra.
INGREDIENTAI:
- 250 gramų cukraus
- 100 gramų margarino
- 1 vienetas kiaušinių
- 350 gramų kvietinių miltų
- 200 gramų varškės
- 0.5 kilogramo braškių
- 100 gramų sviesto
- 200 gramų grietinės
- 20 gramų želatinos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Iš tešlai skirtų produktų paruošiame tešlą, laikome 1 val. šaltai. Tešlą iškočiojame ir išklojame ja formos dugną. Kepame apie 20 min. 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.
Kremui sumaišome varškę, grietinę, cukrų ir citrinos sultis, supilame išbrinkintą, ištirpintą bei atvėsintą želatiną. Braškes supjaustome smulkiais gabalėliais ir atsargiai įmaišome į kremą. Paruoštą kremą sudedame ant iškepto pagrindo formoje bei laikome šaltai, kol gerai sustings. Puošiame šviežių braškių puselėmis bei cukraus pudra.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą