Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 150 gramų cukraus
- 2 valgomieji šaukštai kakavos
- 4 vienetai obuolių
- 4 vienetai kiaušinių
- 250 gramų kvietinių miltų
- 1 arbatinis šaukštelis sodos
- 16 gramų sviesto
- 400 gramų grietinės
- 100 gramų razinų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kiaušinio trynius gerai ištrinti su cukrumi. Grietinę sumaišyti su soda ir supilti į ištrintus trynius, suberti miltus ir gerai išmaišyti. Tešlą padalyti į dvi dalis. Į vieną dalį įdėti kakavos ir išmaišyti. Kiaušinių baltymus išplakti iki standžių putų ir padalijus pusiau išmaišyti baltoje ir kakavinėje tešloje. Į išteptą sviestu skardą supilti baltą tešlą, o ant viršaus supilti riekelėmis supjaustytus obuolius ir razinas. Tuomet užpilti kakavine tešla. Kepti 160 laipsnių pagal Celsijų orkaitėje apie valandą.
INGREDIENTAI:
- 150 gramų cukraus
- 2 valgomieji šaukštai kakavos
- 4 vienetai obuolių
- 4 vienetai kiaušinių
- 250 gramų kvietinių miltų
- 1 arbatinis šaukštelis sodos
- 16 gramų sviesto
- 400 gramų grietinės
- 100 gramų razinų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kiaušinio trynius gerai ištrinti su cukrumi. Grietinę sumaišyti su soda ir supilti į ištrintus trynius, suberti miltus ir gerai išmaišyti. Tešlą padalyti į dvi dalis. Į vieną dalį įdėti kakavos ir išmaišyti. Kiaušinių baltymus išplakti iki standžių putų ir padalijus pusiau išmaišyti baltoje ir kakavinėje tešloje. Į išteptą sviestu skardą supilti baltą tešlą, o ant viršaus supilti riekelėmis supjaustytus obuolius ir razinas. Tuomet užpilti kakavine tešla. Kepti 160 laipsnių pagal Celsijų orkaitėje apie valandą.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą