Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 stiklinė cukraus
- 250 gramų margarino
- 35 gramai mėlinių
- 7 vienetai kiaušinių
- 500 gramų kvietinių miltų
- 3/4 stiklinės grietinės
- 1.5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Trupiniams:
1 stiklinė miltų
0,5 vanilinio cukraus
3 šaukštai cukraus
10 g sviesto
Margariną išsukite su cukrumi iki šviesios, purios masės. Taip pat suberkite vanilinį cukrų bei įpilti citrinos sulčių. Išmaišykite. Tada supilkite išplaktus trynius, grietinę ir galiausiai miltus.
Baltymus išplakite su žiupsneliu druskos iki putų. Tada atsargiai įmaišykite į tešlą.
Pasiruoškite kepimo formą. Ją ištieskite kepimo popieriumi ir ištepkite sviestu. Pilkite tešlą ir uogas sluoksniais. Ant viršaus užbarstykite trupiniais, padarytais iš nurodytų ingredientų.
Kepkite 180 ° C temperatūroje apie 50-55 minučių.
INGREDIENTAI:
- 1 stiklinė cukraus
- 250 gramų margarino
- 35 gramai mėlinių
- 7 vienetai kiaušinių
- 500 gramų kvietinių miltų
- 3/4 stiklinės grietinės
- 1.5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Trupiniams:
1 stiklinė miltų
0,5 vanilinio cukraus
3 šaukštai cukraus
10 g sviesto
Margariną išsukite su cukrumi iki šviesios, purios masės. Taip pat suberkite vanilinį cukrų bei įpilti citrinos sulčių. Išmaišykite. Tada supilkite išplaktus trynius, grietinę ir galiausiai miltus.
Baltymus išplakite su žiupsneliu druskos iki putų. Tada atsargiai įmaišykite į tešlą.
Pasiruoškite kepimo formą. Ją ištieskite kepimo popieriumi ir ištepkite sviestu. Pilkite tešlą ir uogas sluoksniais. Ant viršaus užbarstykite trupiniais, padarytais iš nurodytų ingredientų.
Kepkite 180 ° C temperatūroje apie 50-55 minučių.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą