REKLAMA
REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 4 valgomieji šaukštai aguonų
- 150 gramų cukraus
- 3 vienetai kiaušinių
- 350 gramų kvietinių miltų
- 2 valgomieji šaukštai apelsinų sulčių
- 200 gramų sviesto
- 2 valgomieji šaukštai grietinės
- 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sviestą palaikome kambario temperatūroje, kol suminkštėja ir išsukame su cukrumi ir kiaušiniais.
Įmaišome apelsinų ir citrinų sultis, grietinę, kepimo miltelius ir miltus.
Į tešlą įmaišome karštu vandeniu nuplautas aguonas.
Tešlą supilame į paruoštą kepimo skardą. Kepame 35 minutes 200° C orkaitėje.
INGREDIENTAI:
- 4 valgomieji šaukštai aguonų
- 150 gramų cukraus
- 3 vienetai kiaušinių
- 350 gramų kvietinių miltų
- 2 valgomieji šaukštai apelsinų sulčių
- 200 gramų sviesto
- 2 valgomieji šaukštai grietinės
- 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sviestą palaikome kambario temperatūroje, kol suminkštėja ir išsukame su cukrumi ir kiaušiniais.
Įmaišome apelsinų ir citrinų sultis, grietinę, kepimo miltelius ir miltus.
Į tešlą įmaišome karštu vandeniu nuplautas aguonas.
Tešlą supilame į paruoštą kepimo skardą. Kepame 35 minutes 200° C orkaitėje.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą