INGREDIENTAI:
  -   200 gramų   morkų 
-   2 valgomieji šaukštai   petražolių 
-   1 valgomasis šaukštas   svogūnų (laiškai) 
-   2 vienetai   kiaušinių 
-   šiek tiek   džiūvesėlių 
-   šiek tiek   druskos 
-   šiek tiek   aliejaus (kepimui) 
-   šiek tiek   prieskonių (paukštienai) 
-   500 gramų   vištos faršo 
   PARUOŠIMO BŪDAS:
  -  Vištieną sumalame, morkas sutarkuojame. Viską sumaišome su svogūno laiškais ir petražolėm. Įmušam kiaušinius, beriam prieskonius ir druską, džiūvėsėlius ir viską išminkome. Formuojame mažus kotletukus ir kepame nedideliam kiekyje aliejaus. Tiekiam su daržovių salotom. 
   Autorius: Sandrius 
           INGREDIENTAI:
  -   200 gramų   morkų 
-   2 valgomieji šaukštai   petražolių 
-   1 valgomasis šaukštas   svogūnų (laiškai) 
-   2 vienetai   kiaušinių 
-   šiek tiek   džiūvesėlių 
-   šiek tiek   druskos 
-   šiek tiek   aliejaus (kepimui) 
-   šiek tiek   prieskonių (paukštienai) 
-   500 gramų   vištos faršo 
   PARUOŠIMO BŪDAS:
  -  Vištieną sumalame, morkas sutarkuojame. Viską sumaišome su svogūno laiškais ir petražolėm. Įmušam kiaušinius, beriam prieskonius ir druską, džiūvėsėlius ir viską išminkome. Formuojame mažus kotletukus ir kepame nedideliam kiekyje aliejaus. Tiekiam su daržovių salotom. 
   Autorius: Sandrius 
                  REKOMENDUOJAME   
                 TOLIAU SKAITYKITE   
                                      × Pranešti klaidą           SIŲSTI