Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 10 gramų cukraus
- 3 vienetai kiaušinių
- 135 gramai kvietinių miltų
- 250 mililitrų vandens
- 1/4 arbatinio šaukštelio druskos
- šiek tiek aliejaus
- 90 gramų sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Puode sumaišome vandenį, sviestą, cukrų bei druską ir pakaitiname virš mažos ugnies.
Tada šaukštais beriame miltus ir maišant kaitiname apie 3 min.
Išmaišius vientisą masę paliekame 5-10 min. atvėsti.
Tuomet įmaišome po vieną kiaušinius.
Ant aliejumi patepto sviestinio popieriaus lapelių suformuojame spurgeles.
Suformuotas spurgeles (be popieriaus) dedame į įkaitintą aliejų ir verdame jame apie 3 min.
Iškeptas spurgeles sudedame ant popierinių rankšluosčių, kad nusivarvėtų riebalai.
Prieš patiekiant galima dar apibarstyti cukraus pudra.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 10 gramų cukraus
- 3 vienetai kiaušinių
- 135 gramai kvietinių miltų
- 250 mililitrų vandens
- 1/4 arbatinio šaukštelio druskos
- šiek tiek aliejaus
- 90 gramų sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Puode sumaišome vandenį, sviestą, cukrų bei druską ir pakaitiname virš mažos ugnies.
Tada šaukštais beriame miltus ir maišant kaitiname apie 3 min.
Išmaišius vientisą masę paliekame 5-10 min. atvėsti.
Tuomet įmaišome po vieną kiaušinius.
Ant aliejumi patepto sviestinio popieriaus lapelių suformuojame spurgeles.
Suformuotas spurgeles (be popieriaus) dedame į įkaitintą aliejų ir verdame jame apie 3 min.
Iškeptas spurgeles sudedame ant popierinių rankšluosčių, kad nusivarvėtų riebalai.
Prieš patiekiant galima dar apibarstyti cukraus pudra.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą