REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek petražolių
  • 400 gramų ryžių
  • 40 gramų svogūnų
  • 130 mililitrų baltojo vyno (sausas)
  • 40 gramų parmezano sūrio
  • šiek tiek druskos
  • 25 gramai sviesto
  • 1 ir 1/5 litro sultinio (veršienos)
  • šiek tiek baltųjų pipirų
  • 125 gramai grybų (šampinjonai)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pakepinkite svogūnus svieto ir aliejaus masėje, sudėkite ryžius ir kepkite, kol taps permatomi.

    Įpilkite stiklinę vandens, sultinio ir vyno. Kai ryžiai skystį sugers, įpilkite dar daugiau skysčio, kol ryžiai bus išvirę al dente (šiek tiek kietoki).
    Sudėkite druską, pipirus, smulkintus pievagrybius ir tarkuotą Parmezano sūrį. Išmaišykite.

    Išmokime gaminti šį ir kitus Prancūziškus patiekalus Čiop Čiop kulinarijos kursuose! Artimiausias Prancūzijos virtuvės kursas birželio 18 d. Daugiau informacijos adresu: http://www.ciopciop.lt/kursas/prancuzijos-virtuve-28

Autorius: Čiop Čiop kulinarijos kursai

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek petražolių
  • 400 gramų ryžių
  • 40 gramų svogūnų
  • 130 mililitrų baltojo vyno (sausas)
  • 40 gramų parmezano sūrio
  • šiek tiek druskos
  • 25 gramai sviesto
  • 1 ir 1/5 litro sultinio (veršienos)
  • šiek tiek baltųjų pipirų
  • 125 gramai grybų (šampinjonai)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pakepinkite svogūnus svieto ir aliejaus masėje, sudėkite ryžius ir kepkite, kol taps permatomi.

    Įpilkite stiklinę vandens, sultinio ir vyno. Kai ryžiai skystį sugers, įpilkite dar daugiau skysčio, kol ryžiai bus išvirę al dente (šiek tiek kietoki).
    Sudėkite druską, pipirus, smulkintus pievagrybius ir tarkuotą Parmezano sūrį. Išmaišykite.

    Išmokime gaminti šį ir kitus Prancūziškus patiekalus Čiop Čiop kulinarijos kursuose! Artimiausias Prancūzijos virtuvės kursas birželio 18 d. Daugiau informacijos adresu: http://www.ciopciop.lt/kursas/prancuzijos-virtuve-28

Autorius: Čiop Čiop kulinarijos kursai

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų