INGREDIENTAI:
  -   5 vienetai   svogūnų 
  -   2 valgomieji šaukštai   kvietinių miltų (litre) 
  -   1 valgomasis šaukštas   baltojo vyno 
  -   500 mililitrų   vandens 
  -   4 valgomieji šaukštai   sviesto (litre) 
  -   1 vienetas   sultinio (knorr buljonete (vištienos)) 
  -   100 gramų   duonos (skrudinta su sūriu) 
  
    PARUOŠIMO BŪDAS:
  -  Svogūnus supjaustykite pusžiedžiais.
 
 Keptuvėje ištirpinkite sviestą.
 
 Apkepkite svogūnus, tada dėkite du šaukštus miltų ir supilkite vyną. Viską kepinti, kol skystis išgaruos.
 
 Į verdantį vandenį su sultiniu pilame apkepintus svogūnus.
 
 Patiekti karštą su sūrio skrebučiu.   
    Autorius: Miglė 
           INGREDIENTAI:
  -   5 vienetai   svogūnų 
  -   2 valgomieji šaukštai   kvietinių miltų (litre) 
  -   1 valgomasis šaukštas   baltojo vyno 
  -   500 mililitrų   vandens 
  -   4 valgomieji šaukštai   sviesto (litre) 
  -   1 vienetas   sultinio (knorr buljonete (vištienos)) 
  -   100 gramų   duonos (skrudinta su sūriu) 
  
    PARUOŠIMO BŪDAS:
  -  Svogūnus supjaustykite pusžiedžiais.
 
 Keptuvėje ištirpinkite sviestą.
 
 Apkepkite svogūnus, tada dėkite du šaukštus miltų ir supilkite vyną. Viską kepinti, kol skystis išgaruos.
 
 Į verdantį vandenį su sultiniu pilame apkepintus svogūnus.
 
 Patiekti karštą su sūrio skrebučiu.   
    Autorius: Miglė 
                  REKOMENDUOJAME  
                 TOLIAU SKAITYKITE  
                                      × Pranešti klaidą           SIŲSTI