Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 2 arbatiniai šaukšteliai cukraus pudros
- 8 vienetai svogūnų (dideli)
- 60 gramų sviesto
- 0.5 litro sultinio (daržovių, arba vištienos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sviestą ištirpinti puode.
Kai sviestas išsilydys, į puodą sudėti plonais griežinėliais supjaustytus svogūnus ir kepinti tol, kol svogūnai suminkštės (apie 20-30 min).
Tuomet įdėti cukraus pudros ir viską kepinti dar apie pusvalandį arba kol svogūnėliai taps auksinės spalvos.
Galiausiai supilti sultinį ir sriubytę pavirti dar apie 10 min.
INGREDIENTAI:
- 2 arbatiniai šaukšteliai cukraus pudros
- 8 vienetai svogūnų (dideli)
- 60 gramų sviesto
- 0.5 litro sultinio (daržovių, arba vištienos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sviestą ištirpinti puode.
Kai sviestas išsilydys, į puodą sudėti plonais griežinėliais supjaustytus svogūnus ir kepinti tol, kol svogūnai suminkštės (apie 20-30 min).
Tuomet įdėti cukraus pudros ir viską kepinti dar apie pusvalandį arba kol svogūnėliai taps auksinės spalvos.
Galiausiai supilti sultinį ir sriubytę pavirti dar apie 10 min.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą