Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 arbatiniai šaukšteliai cukraus pudros
  • 8 vienetai svogūnų (dideli)
  • 60 gramų sviesto
  • 0.5 litro sultinio (daržovių, arba vištienos)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sviestą ištirpinti puode.
    Kai sviestas išsilydys, į puodą sudėti plonais griežinėliais supjaustytus svogūnus ir kepinti tol, kol svogūnai suminkštės (apie 20-30 min).
    Tuomet įdėti cukraus pudros ir viską kepinti dar apie pusvalandį arba kol svogūnėliai taps auksinės spalvos.
    Galiausiai supilti sultinį ir sriubytę pavirti dar apie 10 min.

Autorius: Edita

INGREDIENTAI:

  • 2 arbatiniai šaukšteliai cukraus pudros
  • 8 vienetai svogūnų (dideli)
  • 60 gramų sviesto
  • 0.5 litro sultinio (daržovių, arba vištienos)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sviestą ištirpinti puode.
    Kai sviestas išsilydys, į puodą sudėti plonais griežinėliais supjaustytus svogūnus ir kepinti tol, kol svogūnai suminkštės (apie 20-30 min).
    Tuomet įdėti cukraus pudros ir viską kepinti dar apie pusvalandį arba kol svogūnėliai taps auksinės spalvos.
    Galiausiai supilti sultinį ir sriubytę pavirti dar apie 10 min.

Autorius: Edita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų