Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 700 gramų bulvių
- 5 vienetai čiobrelių (šakelės)
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 400 gramų pomidorų pastos (konservuoti savo sultyse, be odelių)
- 400 gramų pupelių (konservuotos)
- 150 gramų svogūnų (arba porai)
- 300 gramų dešrelių (vytintos Biovela)
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Svogūną arba porą susmulkinkite.
Dešreles supjaustykite griežinėliais, o bulves - kubeliais.
Pomidorus su trinkite (skysčio nenupilkite, jo irgi reikės).
Užvirinkite puode 3-3,5 l vandens ir pridėkite bulvių. Virkite apie 5 minutes.
Po to sudėkite dešreles, pupeles, trintus pomidorus su skysčiu, svogūną/porą, prieskonių ir virkite apie 10 minučių.
Po to sudėkite šviežio čiobrelio šakeles ir virkite dar 5-7 minutes.
Skanaus :)
INGREDIENTAI:
- 700 gramų bulvių
- 5 vienetai čiobrelių (šakelės)
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 400 gramų pomidorų pastos (konservuoti savo sultyse, be odelių)
- 400 gramų pupelių (konservuotos)
- 150 gramų svogūnų (arba porai)
- 300 gramų dešrelių (vytintos Biovela)
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Svogūną arba porą susmulkinkite.
Dešreles supjaustykite griežinėliais, o bulves - kubeliais.
Pomidorus su trinkite (skysčio nenupilkite, jo irgi reikės).
Užvirinkite puode 3-3,5 l vandens ir pridėkite bulvių. Virkite apie 5 minutes.
Po to sudėkite dešreles, pupeles, trintus pomidorus su skysčiu, svogūną/porą, prieskonių ir virkite apie 10 minučių.
Po to sudėkite šviežio čiobrelio šakeles ir virkite dar 5-7 minutes.
Skanaus :)
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą