REKLAMA
REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas morkų (nedidelė)
- 1 vienetas svogūnų
- 1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų
- 0.5 stiklinės pomidorų padažo
- 2 valgomieji šaukštai sviesto
- 250 mililitrų sultinio (mėsos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Svogūnai ir morkos susmulkinami ir pakepinami su šaukštu sviesto ir miltais. Sudedamas pomidorų padažas, išmaišoma ir praskiedus karštu sultiniu pavirinama 8-10 min. Kai padažas bus paruoštas, įberiama druskos sudedamas likęs sviestas ir gerai išmaišoma. Tinka keptai mėsai, maltiniams. Skanaus!
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas morkų (nedidelė)
- 1 vienetas svogūnų
- 1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų
- 0.5 stiklinės pomidorų padažo
- 2 valgomieji šaukštai sviesto
- 250 mililitrų sultinio (mėsos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Svogūnai ir morkos susmulkinami ir pakepinami su šaukštu sviesto ir miltais. Sudedamas pomidorų padažas, išmaišoma ir praskiedus karštu sultiniu pavirinama 8-10 min. Kai padažas bus paruoštas, įberiama druskos sudedamas likęs sviestas ir gerai išmaišoma. Tinka keptai mėsai, maltiniams. Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą