INGREDIENTAI:
  -   0.5 vieneto   greipfruktų 
  -   1 vienetas   pomidorų pastos 
  -   0.5 vieneto   svogūnų (šaloto) 
  -   šiek tiek   alyvuogių aliejaus 
  -   1 arbatinis šaukštelis   sirupo (Klevų) 
  -   šiek tiek   druskos 
  -   šiek tiek   raudonėlių 
  
    PARUOŠIMO BŪDAS:
  -  Pomidorą supjaustyti riekelėmis, greipfrutą nedideliais kubeliais, svogūną smulkiai supjaustyti. Sumaišyti padažą ir užpilti. 
  
    Autorius: Laura 
           INGREDIENTAI:
  -   0.5 vieneto   greipfruktų 
  -   1 vienetas   pomidorų pastos 
  -   0.5 vieneto   svogūnų (šaloto) 
  -   šiek tiek   alyvuogių aliejaus 
  -   1 arbatinis šaukštelis   sirupo (Klevų) 
  -   šiek tiek   druskos 
  -   šiek tiek   raudonėlių 
  
    PARUOŠIMO BŪDAS:
  -  Pomidorą supjaustyti riekelėmis, greipfrutą nedideliais kubeliais, svogūną smulkiai supjaustyti. Sumaišyti padažą ir užpilti. 
  
    Autorius: Laura 
                  REKOMENDUOJAME  
                 TOLIAU SKAITYKITE  
                                      × Pranešti klaidą           SIŲSTI