Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 4 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų (šviežiai malti)
- šiek tiek paprikų (raudonoji, dribsniai)
- 500 gramų pomidorų pastos (konservuoti savo sultyse)
- 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
- šiek tiek druskos
- šiek tiek raudonėlių (malti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Gilioje troškintuvėje įkaitiname aliejų ir pakepiname jame iki auksinės spalvos riekutėmis supjaustytus česnakus.
Tuomet sudedame sugrūstus pomidorus be odelių ir maišant troškiname apie 6 min.
Tuomet sudedame sugrūstus paprikos dribsnius, raudonėlį, druską bei pipirus ir išmaišius paliekame užvirti.
Užvirus uždengiame, sumažiname ugnį ir pakaitiname apie 20-30 min., kol pasta sutirštės.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 4 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų (šviežiai malti)
- šiek tiek paprikų (raudonoji, dribsniai)
- 500 gramų pomidorų pastos (konservuoti savo sultyse)
- 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
- šiek tiek druskos
- šiek tiek raudonėlių (malti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Gilioje troškintuvėje įkaitiname aliejų ir pakepiname jame iki auksinės spalvos riekutėmis supjaustytus česnakus.
Tuomet sudedame sugrūstus pomidorus be odelių ir maišant troškiname apie 6 min.
Tuomet sudedame sugrūstus paprikos dribsnius, raudonėlį, druską bei pipirus ir išmaišius paliekame užvirti.
Užvirus uždengiame, sumažiname ugnį ir pakaitiname apie 20-30 min., kol pasta sutirštės.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą