Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 300 gramų česnakų
- 0.5 kilogramo morkų
- 0.5 kilogramo obuolių (rūgštūs, žali)
- 1 kilogramas paprikų (raudona)
- 5 kilogramai pomidorų pastos
- 0.5 kilogramo svogūnų
- 0.5 stiklinės druskos
- 4 čili pipirų (ankštys)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Pomidorus, svogūnus, morkas, obuolius, papriką ir čili pipirus supjaustyti stambiai.
Tada daržoves susmulkinti mikseryje.
Gautą masę sudėti į puodą ir virti ant silpnos ugnies 1-1,5 val.
Česnakus smulkiai supjaustyti ir sudėti likus 5 min. iki virimo pabaigos.
Druską berti į gatavą masę po truputį, vis paragaujant.
Garnyrą galima uždaryti hermetiškai, o galima laikyti šiaip, šaldytuve.
INGREDIENTAI:
- 300 gramų česnakų
- 0.5 kilogramo morkų
- 0.5 kilogramo obuolių (rūgštūs, žali)
- 1 kilogramas paprikų (raudona)
- 5 kilogramai pomidorų pastos
- 0.5 kilogramo svogūnų
- 0.5 stiklinės druskos
- 4 čili pipirų (ankštys)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Pomidorus, svogūnus, morkas, obuolius, papriką ir čili pipirus supjaustyti stambiai.
Tada daržoves susmulkinti mikseryje.
Gautą masę sudėti į puodą ir virti ant silpnos ugnies 1-1,5 val.
Česnakus smulkiai supjaustyti ir sudėti likus 5 min. iki virimo pabaigos.
Druską berti į gatavą masę po truputį, vis paragaujant.
Garnyrą galima uždaryti hermetiškai, o galima laikyti šiaip, šaldytuve.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą