REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 300 gramų česnakų
  • 0.5 kilogramo morkų
  • 0.5 kilogramo obuolių (rūgštūs, žali)
  • 1 kilogramas paprikų (raudona)
  • 5 kilogramai pomidorų pastos
  • 0.5 kilogramo svogūnų
  • 0.5 stiklinės druskos
  • 4 čili pipirų (ankštys)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pomidorus, svogūnus, morkas, obuolius, papriką ir čili pipirus supjaustyti stambiai.
    Tada daržoves susmulkinti mikseryje.
    Gautą masę sudėti į puodą ir virti ant silpnos ugnies 1-1,5 val.
    Česnakus smulkiai supjaustyti ir sudėti likus 5 min. iki virimo pabaigos.
    Druską berti į gatavą masę po truputį, vis paragaujant.
    Garnyrą galima uždaryti hermetiškai, o galima laikyti šiaip, šaldytuve.

Autorius: Natalja

INGREDIENTAI:

  • 300 gramų česnakų
  • 0.5 kilogramo morkų
  • 0.5 kilogramo obuolių (rūgštūs, žali)
  • 1 kilogramas paprikų (raudona)
  • 5 kilogramai pomidorų pastos
  • 0.5 kilogramo svogūnų
  • 0.5 stiklinės druskos
  • 4 čili pipirų (ankštys)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pomidorus, svogūnus, morkas, obuolius, papriką ir čili pipirus supjaustyti stambiai.
    Tada daržoves susmulkinti mikseryje.
    Gautą masę sudėti į puodą ir virti ant silpnos ugnies 1-1,5 val.
    Česnakus smulkiai supjaustyti ir sudėti likus 5 min. iki virimo pabaigos.
    Druską berti į gatavą masę po truputį, vis paragaujant.
    Garnyrą galima uždaryti hermetiškai, o galima laikyti šiaip, šaldytuve.

Autorius: Natalja

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų