REKLAMA
  
  REKLAMA
     
 Porcijų skaičius: 60
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Pieną ir sviestą pakaitinkite ant nedidelės ugnies, kol pienas įkais, o sviestas ištirps.
 - Dubenyje sumaišykite cukrų ir miltus.
 - Įberkite cukraus - miltų mišinį į karštą pieną ir toliau kaitinkite, įmuškite kiaušinius, bei nuolat maišykite mediniu šaukštu, kol tešla atšoks nuo kraštų ir susiformuos į gabalą.
 - Nukelkite nuo ugnies ir šiek tiek atvėsinkite (5-10 minučių).
 - Dėkite tešlą į konditerinį maišelį, ant kepimo popieriaus išklotų skardų išspauskite sausainius.
 - Kepkite įkaitintoje iki 200ºC orkaitėje (180ºC orkaitėje su ventiliatoriumi) apie 20 minučių, kol sausainiai pakils ir pagels. Skanaus!
 
REKLAMA
 
  
