REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 valgomasis šaukštas cukraus
  • 5 vienetai gvazdikėlių
  • 50 gramų imbierų (supjaustytas griežinėliais)
  • šiek tiek slyvų
  • 0.5 stiklinės acto
  • 1 litras vandens
  • 1 arbatinis šaukštelis druskos
  • 5 vienetai kvapiųjų pipirų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Slyvas nuplauti ir sudėti į marinavimui paruoštus bei iškaitintus stiklainius.
    Marinatą iš vandens, gvazdikėlių, kvapiųjų pipirų, imbiero, druskos bei cukraus virti 3 min.
    Tuomet supilti 0,5 stiklinės acto ir dar kartą užvirti.
    Užpilti slyvas ir pasterizuoti 0,5 l stiklainius - 10 min., 1 l - 15 min.
    Paskui stiklainius užsukti ir apversti žemyn dangteliais.
    Stiklainiams atvėsus padėti šaltai.
    Skanaus.

Autorius: Inesa

INGREDIENTAI:

  • 1 valgomasis šaukštas cukraus
  • 5 vienetai gvazdikėlių
  • 50 gramų imbierų (supjaustytas griežinėliais)
  • šiek tiek slyvų
  • 0.5 stiklinės acto
  • 1 litras vandens
  • 1 arbatinis šaukštelis druskos
  • 5 vienetai kvapiųjų pipirų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Slyvas nuplauti ir sudėti į marinavimui paruoštus bei iškaitintus stiklainius.
    Marinatą iš vandens, gvazdikėlių, kvapiųjų pipirų, imbiero, druskos bei cukraus virti 3 min.
    Tuomet supilti 0,5 stiklinės acto ir dar kartą užvirti.
    Užpilti slyvas ir pasterizuoti 0,5 l stiklainius - 10 min., 1 l - 15 min.
    Paskui stiklainius užsukti ir apversti žemyn dangteliais.
    Stiklainiams atvėsus padėti šaltai.
    Skanaus.

Autorius: Inesa

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų