Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 valgomasis šaukštas cukraus
- 5 vienetai gvazdikėlių
- 50 gramų imbierų (supjaustytas griežinėliais)
- šiek tiek slyvų
- 0.5 stiklinės acto
- 1 litras vandens
- 1 arbatinis šaukštelis druskos
- 5 vienetai kvapiųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Slyvas nuplauti ir sudėti į marinavimui paruoštus bei iškaitintus stiklainius.
Marinatą iš vandens, gvazdikėlių, kvapiųjų pipirų, imbiero, druskos bei cukraus virti 3 min.
Tuomet supilti 0,5 stiklinės acto ir dar kartą užvirti.
Užpilti slyvas ir pasterizuoti 0,5 l stiklainius - 10 min., 1 l - 15 min.
Paskui stiklainius užsukti ir apversti žemyn dangteliais.
Stiklainiams atvėsus padėti šaltai.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 1 valgomasis šaukštas cukraus
- 5 vienetai gvazdikėlių
- 50 gramų imbierų (supjaustytas griežinėliais)
- šiek tiek slyvų
- 0.5 stiklinės acto
- 1 litras vandens
- 1 arbatinis šaukštelis druskos
- 5 vienetai kvapiųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Slyvas nuplauti ir sudėti į marinavimui paruoštus bei iškaitintus stiklainius.
Marinatą iš vandens, gvazdikėlių, kvapiųjų pipirų, imbiero, druskos bei cukraus virti 3 min.
Tuomet supilti 0,5 stiklinės acto ir dar kartą užvirti.
Užpilti slyvas ir pasterizuoti 0,5 l stiklainius - 10 min., 1 l - 15 min.
Paskui stiklainius užsukti ir apversti žemyn dangteliais.
Stiklainiams atvėsus padėti šaltai.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą