• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 stiklinės granatų (sultys)
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 4 vienetai svogūnų
  • 2 kilogramai kiaulės prandinės
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaulienos sprandinė supjaustoma 3-4 cm kubeliais.
    Svogūnai supjaustomi griežinėliais.
    Į dubenį sudedame mėsą, svogūnus, suberiame prieskonius ir paminkome rankomis (apie 2 minutes).
    Po to viską užpilame granatų ir citrinų sultimis.
    Mėsą uždengiame ir laikome šaldytuve per naktį.
    Kepame, suvėrę ant iešmų, šašlykinėje.

Autorius: Jorė

INGREDIENTAI:

  • 2 stiklinės granatų (sultys)
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 4 vienetai svogūnų
  • 2 kilogramai kiaulės prandinės
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaulienos sprandinė supjaustoma 3-4 cm kubeliais.
    Svogūnai supjaustomi griežinėliais.
    Į dubenį sudedame mėsą, svogūnus, suberiame prieskonius ir paminkome rankomis (apie 2 minutes).
    Po to viską užpilame granatų ir citrinų sultimis.
    Mėsą uždengiame ir laikome šaldytuve per naktį.
    Kepame, suvėrę ant iešmų, šašlykinėje.

Autorius: Jorė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų