INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- šiek tiek muskato (maltas)
- 100 gramų pistacijų (gliaudytos)
- 80 gramų spanguolių (džiovintos)
- 1 vienetas kiaušinių (baltymai)
- 0.5 stiklinės pieno
- šiek tiek druskos
- 1 vienetas bandelių
- 1 kilogramas kalakutienos krūtinėlių
- 150 gramų sūris (gorgonzola)
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kalakutieną sumalkite kartu su piene išmirkusia bandele.
Į malta kalakutieną sudėkite kiaušinio baltymą, pistacijas, gabaliukais pasmulkintą gorgonzolos sūrį, spanguoles, muskatą, druską, pipirus ir viską gerai išmaišykite.
Gautą masę sudėkite į folija išklotą kepimo formą ir uždenkite folija.
Kepkite apie 1 val. 180 laipsnių temperatūroje.
Iškepus, palikite atvėsti neišėmę iš formos.
Skanaus.
Autorius: Aušra
REKLAMA