REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 3 vienetai agurkų (rauginti)
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek paprikų (malta)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 300 gramų vištos filė
  • 100 gramų pievagrybių
  • 200 gramų pieno
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus
  • 1 arbatinis šaukštelis žalumynų (Provanso žolelių mišinys)
  • 5 lašai vorčesterio padažo
  • 6 vienetai tortilijos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Krūtinėlę supjaustome plonomis juostelėmis, svogūną - pusžiedžiais, agurkėlius - juostelėmis, pievagrybius - griežinėliais, sūrį - sutarkuojame. Dedame vištieną į įkaitintą keptuvę su trupučiu aliejaus, pakepinam iš visų pusių. Tada dedame pievagrybius, pagardiname Provanso žolelių mišiniu, druska, pipirais ir malta paprika bei pašlakstome Vorčesterio padažu ir patroškiname. Ant tortilijos pilame mėgstamo padažo (aš naudojau baltą majonezinį krienų), dedame vištienos su pievagrybiais, agurkėlių, svogūnų ir fermentinio tarkuoto sūrio. Tada vieną tortilijos kraštelį užlenkiame, patepame majonezu, kad priliptų kitas kraštas. Tortilijas skrudinau konvekcinėje krosnelėje 6-7 min. Galite naudotis orkaite, principas toks kaip kepant karšus sumuštinius. Skanaus :)

Autorius: Erika

INGREDIENTAI:

  • 3 vienetai agurkų (rauginti)
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek paprikų (malta)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 300 gramų vištos filė
  • 100 gramų pievagrybių
  • 200 gramų pieno
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus
  • 1 arbatinis šaukštelis žalumynų (Provanso žolelių mišinys)
  • 5 lašai vorčesterio padažo
  • 6 vienetai tortilijos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Krūtinėlę supjaustome plonomis juostelėmis, svogūną - pusžiedžiais, agurkėlius - juostelėmis, pievagrybius - griežinėliais, sūrį - sutarkuojame. Dedame vištieną į įkaitintą keptuvę su trupučiu aliejaus, pakepinam iš visų pusių. Tada dedame pievagrybius, pagardiname Provanso žolelių mišiniu, druska, pipirais ir malta paprika bei pašlakstome Vorčesterio padažu ir patroškiname. Ant tortilijos pilame mėgstamo padažo (aš naudojau baltą majonezinį krienų), dedame vištienos su pievagrybiais, agurkėlių, svogūnų ir fermentinio tarkuoto sūrio. Tada vieną tortilijos kraštelį užlenkiame, patepame majonezu, kad priliptų kitas kraštas. Tortilijas skrudinau konvekcinėje krosnelėje 6-7 min. Galite naudotis orkaite, principas toks kaip kepant karšus sumuštinius. Skanaus :)

Autorius: Erika

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų