INGREDIENTAI:
  -   1 kilogramas   vištiena (kulšelės, ketvirčiai) 
  -   1 valgomasis šaukštas   aliejaus (augalinis) 
  -   šiek tiek   prieskonių (aitrieji pipirai, druska) 
  -   2 valgomieji šaukštai   padažo (sojų) 
  
    PARUOŠIMO BŪDAS:
  -  Sojų padažą sumaišyti su aliejumi bei prieskoniais.
 
 Į vištą supilti marinatą bei palaikyti šaldytuve per naktį.
 
 Kepti ant grotelių, retkarčiais apipilant likusiumarinatu.
 
 Skanaus   
    Autorius: Kristina 
           INGREDIENTAI:
  -   1 kilogramas   vištiena (kulšelės, ketvirčiai) 
  -   1 valgomasis šaukštas   aliejaus (augalinis) 
  -   šiek tiek   prieskonių (aitrieji pipirai, druska) 
  -   2 valgomieji šaukštai   padažo (sojų) 
  
    PARUOŠIMO BŪDAS:
  -  Sojų padažą sumaišyti su aliejumi bei prieskoniais.
 
 Į vištą supilti marinatą bei palaikyti šaldytuve per naktį.
 
 Kepti ant grotelių, retkarčiais apipilant likusiumarinatu.
 
 Skanaus   
    Autorius: Kristina 
                  REKOMENDUOJAME  
                 TOLIAU SKAITYKITE  
                                      × Pranešti klaidą           SIŲSTI