Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 1 vienetas morkų
- 20 gramų salotų
- 1 vienetas svogūnų
- 50 gramų kiaulės lašinių (rūkyti)
- 3 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
- 300 gramų makaronų
- 200 mililitrų vandens
- 2 valgomieji šaukštai sviesto
- 1 valgomasis šaukštas kečupo
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Makaronus išverdame. Jei mėgstate traškiau, galite apkepti keptuvėje.
Tada paruošiame padažą. Lašinukus smulkiai supjaustome, sutarkuojame smulkiai morką, svogūną, susmulkiname turimus žalumynus (petražolę ar salotos lapą). Lašinukus gerai apkepame su svogūnu, tada beriame smulkintas morkas, pilame 200 ml vandens, dedame 3 šaukštus miltų, 2 šaukštus sviesto, šaukštą kečupo. Ant mažos ugnies troškiname kol sutirštės.
Dedame makaronus į lėkštę ir užpilame padažu, pabarstome pipirais ar paprikos prieskoniais. Papuoškite salotų lapeliu, petražolėmis ar kuo mėgstate.
Skanaus!
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 1 vienetas morkų
- 20 gramų salotų
- 1 vienetas svogūnų
- 50 gramų kiaulės lašinių (rūkyti)
- 3 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
- 300 gramų makaronų
- 200 mililitrų vandens
- 2 valgomieji šaukštai sviesto
- 1 valgomasis šaukštas kečupo
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Makaronus išverdame. Jei mėgstate traškiau, galite apkepti keptuvėje.
Tada paruošiame padažą. Lašinukus smulkiai supjaustome, sutarkuojame smulkiai morką, svogūną, susmulkiname turimus žalumynus (petražolę ar salotos lapą). Lašinukus gerai apkepame su svogūnu, tada beriame smulkintas morkas, pilame 200 ml vandens, dedame 3 šaukštus miltų, 2 šaukštus sviesto, šaukštą kečupo. Ant mažos ugnies troškiname kol sutirštės.
Dedame makaronus į lėkštę ir užpilame padažu, pabarstome pipirais ar paprikos prieskoniais. Papuoškite salotų lapeliu, petražolėmis ar kuo mėgstate.
Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą